Izjava o zaštiti osobnih podataka

(Zadnji put ažurirano u lipnju, 2019.)

Zahvaljujemo Vam na interesu koji ste iskazali za nijeFRKA.hr. Zaštita Vaših osobnih podataka nam je važna. Željeli bismo Vas obavijestiti o načinu na koji prikupljamo osobne podatke, koju vrstu podataka prikupljamo i objasniti Vam kako se ti podaci koriste.

Također, obavještavamo Vas da naša internetska stranica upotrebljava poveznice na vanjske stranice na koje se ova Izjava o zaštiti osobnih podataka ne odnosi. Prilikom posjeta tim internetskim stranicama podliježete njihovim izjavama o zaštiti osobnih podataka.


Prikupljamo i koristimo vaše podatke

Vaše osobne podatke možemo prikupljati u sljedećim situacijama:

Prilikom Vašeg posjeta našoj internetskoj stranici

Kao i većina internetskih stranica, prikupljamo podatke o Vašem posjetu našoj stranici. To radimo kako bi Vam mogli predstaviti našu internetsku stranicu na optimalnoj razini usluge za Vaš uređaj i sa svim dostupnim funkcijama ili pohraniti Vaše preferencije za trenutne ili buduće sesije pregledavanja. Sljedeći IP podaci rutinski se prikupljaju za vrijeme posjeta našim internetskim stranicama:
· naziv Vašeg pružatelja usluga (IP adresa)
· internetska stranica koja Vas je usmjerila na našu stranicu
· stranice koje ste posjetili
· vrsta Vašeg internetskog preglednika, i
· datum i trajanje Vašeg posjeta.

Vaša IP adresa se obrađuje postupkom pseudonimizacije (anonimizacije) brisanjem zadnjih triju znamenki. Na taj način Vas više ne možemo izravno identificirati kao pojedinca. Te podatke brišemo u roku od jednog mjeseca.

Kolačići

Na nekim dijelovima naše internetske stranice koristimo kolačiće. Saznajte više o upotrebi kolačića.

Dodatne informacije i upiti

Možete zatražiti informacije o obradi Vaših osobnih podataka u bilo koje vrijeme, uključujući, ali ne ograničavajući se na porijeklo i primatelje Vaših podataka i svrhu obrade. Kontaktirati nas možete telefonski +385(0)1 2333 242 i/ ili posjetiti na adresi Fresenius Kabi d.o.o., Strojarska cesta 20, 10000 Zagreb – Hrvatska.

© 2019 Fresenius Kabi d.o.o.