Glavni izbornik

Izjava o odgovornosti

Kalkulator "Jesam li u riziku od pothranjenosti?"” je alat kojim onkološki bolesnici kao i oni bolesnici s dijagnosticiranom sarkopenijom mogu dobiti procjenu jesu li u riziku od pothranjenosti. Iako su poduzete sve trenutno postojeće mjere informativnog karaktera u pripremi sadržaja ovog materijala, “nijeFRKA.hr” ne preuzima bilo kakvu odgovornost, uključujući odgovornost za bilo koju štetu koja bi proizlazila iz oslanjanja na njegov sadržaj. Iako ovim kalkulatorom procjenjujemo rizik od pothranjenosti, intervencija je uvijek pojedinačna, zato se tumačenje dobivenih rezultata bez liječničkog mišljenja ne preporučuje, a rezultati se ne mogu koristiti kao zamjena za liječničku dijagnozu. Svaka uporaba ovog materijala od strane trećih je na korisnikovu vlastitu odgovornost.

Razumijem, pristajem sudjelovati i preuzimam odgovornost

GNP

korak
1

Podaci o tjelesnoj masi i prehrani

Odaberite sijelo raka:

Kolika je Vaša tjelesna masa (kg)?

Jeste li nenamjerno izgubili na tjelesnoj masi?

DALJE
korak
2

Terapija enteralnim pripravcima

Imate li propisanu terapiju enteralnim pripravcima?

Koliko bočica enteralnog pripravka uzimate dnevno?

/dan
DALJE
korak
3

Sukladno unesenim rezultatima, Vaš nutritivni status je:

Pripadate skupini bolesnika koji NISU u nutritivnom riziku

Što je nutritivni rizik?

Mnogi bolesnici često nisu sigurni kome se mogu obratiti za točnu inforamciju o prehrani prije, tijekom i nakon terapije, kao i za potrebe posebnihstanja kao što je sarkopenija! Mi Vam želimo pomoći na tom putu.

Kako bismo Vas mogli redovito obavještavati o svim korisnim informacija koje bi Vam trebale pomoći u pravilnoj prehrani, molimo Vas unesite svoje ime i prezime te e-mail adresu.PRIJAVI SE


korak
5